Снимка БулфотоЛидерът на ГЕРБ обяви къде ще бъде водач на листа за

...
Снимка БулфотоЛидерът на ГЕРБ обяви къде ще бъде водач на листа за
Коментари Харесай

Бойко Борисов водач на листата на ГЕРБ в Пловдив

Снимка Булфото

Лидерът на ГЕРБ разгласи къде ще бъде водач на листа за идните предварителни парламентарни избори. Експремиерът и водач на ГЕРБ Бойко Борисов отново ще води листата на ГЕРБ в Пловдив, съобщи водачът на ГЕРБ в Пловдив Иван Тотев, написа Марица.

За първи път в нея ще се включат и районни кметове, само че за тях е отредена пета позиция. Втори ще бъде локалният партиен водач Иван Тотев, както беше и на предходния избор. Третото място е планувано за юриста Радомир Чолаков от гражданската квота, следван от някогашния министър на културата Вежди Рашидов.

Листата към момента се разисква, а окончателното решение ще бъде взето от Изпълнителната комисия на ГЕРБ, изясни Тотев, който даде конференция дружно с Радомир Чолаков. Бившият кмет посочи, че за петото място, несъмнено като основно, има две кандидатури - на кмета на " Тракия " Костадин Димитров и неговия сътрудник от " Източен " Иван Стоянов. На тази позиция за предходния избор беше Спас Гърневски, който си остава в листата, само че на по-задна позиция. Тотев съумя да издейства позволение от водача на ГЕРБ Бойко Борисов районните кметове също да могат да вземат участие в предизборните листи, написа " Марица ".

Очакваше се те да са по-предни места, изключително откакто на предходния избор обединението ГЕРБ- вкара единствено трима депутати от 16-и МИР в Пловдив.

Тотев дефинира политическата конюнктура сега като безпорядък, който се основава от служебното държавно управление.

" Виждаме един нескончаем Костинброд без ясна политика по какъв начин би трябвало да се ръководи страната и без нужните ограничения за добра организация на изборите ", разяснява Тотев.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР